< Takaisin listaukseen

Sandy Hotchkiss: Miksi aina sinä? – narsismin seitsemän syntiä

8,00 € 10.00 (sis alv 10%)

Tämä teos auttaa tunnistamaan narsismin ominaispiirteet ja ymmärtämään narsistisen persoonallisuushäiriön alkuperää lapsuuden vuorovaikutussuhteissa. Narsismin tunnuspiirteitä ovat mm. häpeämättömyys, maaginen ajattelu, ylimielisyys, kateus, vaativuus, hyväksikäyttö ja rajattomuus.

POKKARI

TILAPÄISESTI LOPPU VARASTOLTAMME

 


Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Tuotekuvaus

Kuinka tulla toimeen narsististen, itsekeskeisten ihmisten kanssa, jotka eivät kykene terveeseen, vastavuoroiseen ihmissuhteeseen?

 

Miksi aina sinä? Narsismin seitsemän syntiä kertoo, kuinka tämä häiriö kehittyy, kuinka narsistin vaikutuspiiriin joutuu ja mitä on tehtävä siitä irtautuakseen. Kirjassa annetaan selkeitä käytännön neuvoja kaikille, jotka tunnistavat itsessään tai lähipiirissään - työpaikalla, perheessä, ystävyys- tai rakkaussuhteessa - tämän ajankohtaisen ongelman.

 

Psykiatrian emeritusprofessori James F. Masterson kirjoittaa esipuheessaan teokseen:

"Olen jo kauan toivonut, että tulisi kirja, joka auttaisi ymmärtämään tämän häiriön [narsismin] syklisiä vaiheita ja toisaalta hoidon tarjoamia mahdollisuuksia. Viimeinkin olemme saaneet sellaisen kirjan. Miksi aina sinä? Narsismin seitsemän syntiä on laillistetun kliinisen sosiaalityöntekijän Sandy Hotchkissin käsialaa. Teos on hienosti kirjoitettu ja sitä on ilo lukea. Hotchkiss on perehtynyt narsismia käsittelevään laajaan ammattikirjallisuuteen ja esittää sen keskeisen sisällön maallikkolukijan ymmärtämällä kielellä. Ammattikielen käsitteet selitetään ja niitä havainnollistetaan konkreettisin esimerkein. Lähdeviittaukset johdattavat lisätiedon äärelle. Tämä teos täyttää valtavan aukon alan kirjallisuudessa ja on lukemisen arvoinen jokaiselle, niin ammattilaiselle kuin maallikolle, joka haluaa oppia ymmärtämään paremmin narsistista persoonallisuushäiriötä."

 

Sosiaalityöntekijä ja psykoterapeutti Sandy Hotchkiss on opettanut Etelä-Kalifornian yliopistossa sosiaalityön koulutusohjelmassa ja antaa yksilö-, pari- ja perheterapiaa yksityispraktiikallaan Los Angelesin alueella.

 

POKKARI

 

Kirjailija: Sandy Hotchkiss
Alkuteos: Why is it Always About YOU? The Seven Deadly Sins of Narcissm
Suomentaja: Raija Viitanen

 

ISBN: 978-952-260-317-3
Sidosasu: nid, 280 s.
Ovh.Hinta: 10.00 €
Ilm: 11/2014
Kirjastoluokka: 14.8; 59.563
 

Näin asiakkaamme kertovat tästä tuotteesta

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

 
 

© 2007-2021 10times Oy / Uskalla Innostua | Kuparitie 16e, 00440 Helsinki | p. 045 1145 866 | tiimi(at)uskallainnostua.fi | Tietosuoja