< Takaisin listaukseen

Ronald D. Siegel: Tässä ja nyt – Yksinkertaisia harjoituksia arkipäivän ongelmiin

11,45 € 13.00 (sis alv 10%)

Tohtori Ronald Siegel, terapeutti ja tietoisen läsnäolon asiantuntija, kertoo tässä käytännönläheisessä oppaassa, miten voimme hyötyä tietoisesta läsnäolosta ja kehittää sitä jokapäiväisessä elämässämme. Kirjassa esitellään tehokkaita menetelmiä, joita voidaan soveltaa arkiaskareiden lomassa. 
 

POKKARI

TILAPÄISESTI LOPPU VARASTOLTAMME. 

 


Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Tuotekuvaus

Tohtori Ronald Siegel, terapeutti ja tietoisen läsnäolon asiantuntija, kertoo kirjassaan, miten voimme hyötyä tietoisesta läsnäolosta ja kehittää sitä jokapäiväisessä elämässämme. Hän esittelee tehokkaita menetelmiä, joita voidaan soveltaa esimerkiksi työmatkalla, koiraa ulkoiluttaessa tai vaikkapa tiskatessa. Lisäksi hän opastaa lukijaa laatimaan monipuolisen harjoitusrutiinin, joka vie vain 20 minuuttia päivässä.
 

Kirjassa esitellyt harjoitukset auttavat keskittymään ja toimimaan tehokkaasti päivittäisessä elämässä; käsittelemään vihan ja surun kaltaisia vaikeita tunteita; syventämään yhteyttä omaan puolisoon tai elämänkumppaniin; rentoutumaan ja hallitsemaan stressiä; luopumaan epäterveellisistä tottumuksista; löytämään helpotusta ahdistukseen ja masennukseen sekä lievittämään stressiperäistä kipua, unettomuutta ja muita fyysisiä ongelmia.
 

Ronald D. Siegel, PsyD, on Harvardin yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan psykologian apulaisprofessori. 
 

POKKARI

 

Kirjailija: Ronald D. Siegel
Alkuteos: The Mindfulness Solution
Suomentaja: Teija Hartikainen
 

ISBN: 978-952-260-321-0
Sidosasu: nid, 460 s.
Ovh.Hinta: 13.00 €
Ilm: 11/2014
Kirjastoluokka: 17.3
 

Näin asiakkaamme kertovat tästä tuotteesta

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

 
 

© 2007-2021 10times Oy / Uskalla Innostua | Kuparitie 16e, 00440 Helsinki | p. 045 1145 866 | tiimi(at)uskallainnostua.fi | Tietosuoja