< Takaisin listaukseen

Alexander Loyd: Rakkauden periaate – stressistä menestykseen 40 päivässä

23,20 € 29,00 (sis alv 10%)

Tämän kirjan suurin tarkoitus on poistaa kaikki henkilökohtaiset esteesi, jotka ovat terveytesi, vaurautesi ja ihmissuhteidesi tiellä. Sinulla on käsissäsi avaimet menestykseen, jota et ole uskaltanut nähdä edes villeimmissä unissasi!


MÄÄRÄ
TOIMITUS

Lähetetään sinulle tai haluamaasi osoitteeseen kahdesti viikossa.

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Tuotekuvaus

 


Kuuntele kirjaan liittyen Radio Helsingin haastattelu

Mili Kaikkosen Vaiheessa-ohjelman vieraana tämän kirjan kirjoittaja Dr. Alexander Loyd Yhdysvalloista Helsingin seminaarin yhteydessä:

 Positiivista ajattelua ja tahdonvoiman hyödyntämistä tarjotaan usein takuuvarmoina keinoina menestyksen saavuttamiseen, mutta ne eivät toimi kovinkaan hyvin, koska ne eivät keskity todelliseen ongelmien aiheuttajaan: stressiin.
 

 

Stressin on tieteellisesti todistettu olevan käytännössä kaikkien ongelmiemme takana, oli kyse sitten fyysisistä tai henkisistä ongelmista. Kun ymmärrämme, miten kaikkein suurin periaate, rakkaus, toimii kehossamme, löydämme vastauksen kaikkiin ongelmiimme.

 

Tämän kirjan avulla stressi talttuu ja muuttuu kukoistukseksi vain neljässäkymmenessä päivässä. Suurin periaate on poistaa kaikki henkilökohtaiset esteesi, jotka ovat terveytesi, vaurautesi ja ihmissuhteidesi tiellä. Sinulla on käsissäsi avaimet menestykseen, jota et ole uskaltanut nähdä edes villeimmissä unissasi!

 

Alex Loyd, PhD, ND, on psykologian ja neurolääketieteen tohtori. Hän on Paranemisen avainten (The Healing Codes) luoja. Paranemisen avaimen myötä Loydin yksityisvastaanotosta on kasvanut yksi maailman suurimmista ja suosituimmista.

 

 

Kirjailija: Alexander Loyd
Alkuteos: The Greatest Principle 
Suomentaja: Leena Siitonen

 

ISBN: 978-952-260-279-4
Sidosasu: nid, 342 s.
Ovh.Hinta: 29.00 €
Ilm: 10/2014
Kirjastoluokka: 17.3

Näin asiakkaamme kertovat tästä tuotteesta

Suosittelemme sinulle

Osta Alexander Loydin Suomen seminaarin tallenne!

 »

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

 
 

© 2007-2021 10times Oy / Uskalla Innostua | Kuparitie 16e, 00440 Helsinki | p. 045 1145 866 | tiimi(at)uskallainnostua.fi | Tietosuoja