< Takaisin listaukseen

Daniele Bolelli: Luo oma uskontosi – ohjeeton opaskirja

28,80 € 36,00 (sis alv 10%)

Luo oma uskontosi on avoin kehotus kyseenalaistaa kaikki ihmiskunnan tähän asti pyhinä pitämät arvot, uskomukset ja maailmankuvat, jotta voisimme löytää ratkaisut meitä kohtaaviin hyvin käytännöllisiin ongelmiin. 


MÄÄRÄ
TOIMITUS

Lähetetään sinulle tai haluamaasi osoitteeseen kahdesti viikossa.

Tuotekuvaus

 

Kuuntele kirjaan liittyen Radio Helsingin haastattelu

Mili Kaikkosen vieraana ja asiantuntijana Da­­nie­­le Bo­­lel­­lin "Luo oma us­kon­to­si" -kir­­jan kään­­tä­­jä, kir­­joit­­ta­­ja Mat­­ti Rau­­ta­­nie­­mi.

 

 

Kirjailija, filosofi ja uskontotieteilijä Daniele Bolelli käy läpi kolmen vuosituhannen edestä mytologiaa, naisvihamielisyyttä, väärinkäsityksiä ja valheita "ilmoitetusta totuudesta", jotka edelleen estävät meitä elämästä rauhallista elämää, vapaina syyllisyydestä, häpeästä ja kuolemanpelosta.
 

"Tämä kirja on sodanjulistus kaikkia niitä perinteitä vastaan, jotka yrittävät rajoittaa valintojamme, hillitä kasvuamme ja suitsia vapauttamme."

 

Daniele Bolelli (MA) on kirjailija, yliopisto-opettaja ja kamppailulajien harjoittaja. Hän opettaa useissa Etelä-Kalifornian huippuyliopistoissa ja on kilpaillut ammattilaistasolla vapaaottelussa. Bolelli juontaa The Drunken Taoist -podcastia. Hänen internet-sivunsa ovat osoitteessa www.danielebolelli.com.

 

POKKARI

 

Kirjailija: Daniele Bolelli
Alkuteos: Create Your Own Religion: A How-To Book without Instructions
Suomentaja: Matti Rautaniemi

 

ISBN: 978-952-260-287-9
Sidosasu: nid, 403 s.
Ovh.Hinta: 36.00 €
Ilm: 10/2014
Kirjastoluokka: 17.3, 21

Näin asiakkaamme kertovat tästä tuotteesta

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

 
 

© 2007-2021 10times Oy / Uskalla Innostua | Kuparitie 16e, 00440 Helsinki | p. 045 1145 866 | tiimi(at)uskallainnostua.fi | Tietosuoja