< Takaisin listaukseen

Colin Tipping: Anna anteeksi itsellesi

21,60 € 27,00 (sis alv 10%)

Anna anteeksi itsellesi opastaa, miten lopullinen anteeksianto tapahtuu. Kun ymmärrämme olevamme anteeksiannon arvoisia, voimme parantaa syvimmätkin haavamme ja vapautua itsesyytösten vyyhdistä.

TÄMÄN TUOTTEEN PAINOS ON LOPPU.


Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Tuotekuvaus

Anteeksianto tarvitsee mielestämme uhrin ja pahantekijän. Tämä on lähes mahdoton yhtälö, kun esitämme itse molempia rooleja ja meidän pitäisi antaa itsellemme anteeksi.


Kirjassa opastetaan, miten lopullinen anteeksianto tapahtuu. Kun ymmärrämme olevamme anteeksiannon arvoisia - huolimatta siitä keitä olemme tai mitä olemme tehneet - voimme parantaa syvimmätkin haavamme ja vapautua itsesyytösten vyyhdistä.


Tippingin aiemmin kehittämät Ehdottoman anteeksiannon menetelmät ja kirjan käytännönläheiset työkalut nopeuttavat ja helpottavat anteeksiantoa ratkaisevasti. Työkalut on suunniteltu aktivoimaan henkinen älykkyytemme, jonka avulla opimme hyväksymään itsemme täydellisesti ja voimme löytää levollisuuden elämäämme. 


Colin Tipping on kehittänyt menetelmän avulla voimme oppia ymmärtämään menneisyyden tapahtumia uudella tavalla ja tunnistamaan niiden taustalla mahdollisesti piilevät tiedostamattomat uskomukset. Kun olemme valmiit kohtaamaan asiat uudessa valossa, anteeksianto voi tapahtua hetkessä.

 

 

Kirjailija: Colin Tipping
Alkuteos: Radical Self-Forgiveness
Suomentaja: Jussi Korhonen

 

ISBN: 9789522600417
Sidosasu: nid, s.
Ovh.hinta: 27.00 €
Ilm: 07/2012
Kirjastoluokka: 17.3

 

 

Näin asiakkaamme kertovat tästä tuotteesta

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

 
 

© 2007-2017 10times Oy / Uskalla Innostua | Kuparitie 16e, 00440 Helsinki | p. 045 1145 866 | tiimi(at)uskallainnostua.fi | Tietosuoja