< Takaisin listaukseen

Willigis Jäger: Aalto on meri

20,80 € 26,00 (sis alv 10%)

Tunnettu henkinen opettaja ja zen-mestari, kristitty pappi Willigis Jäger haluaa tuoda mystiikan erilaiset traditiot uudelleen ihmisten tietoisuuteen ja sovittaa ne keskenään modernin maailmankuvan kanssa. Jäger myötäilee lukijaa hänen henkilökohtaisen totuutensa, elämän tarkoituksensa etsinnässä.


MÄÄRÄ
TOIMITUS

Lähetetään sinulle tai haluamaasi osoitteeseen kahdesti viikossa.

Tuotekuvaus

Tunnettu henkinen opettaja ja zen-mestari, kristitty pappi Willigis Jäger haluaa tuoda mystiikan erilaiset traditiot uudelleen ihmisten tietoisuuteen ja täyttää ne elämällä, saattaa ne sovintoon sekä keskenään että modernin maailmankuvan kanssa.
 

Kirjan tekijä myötäilee lukijaa hänen henkilökohtaisen totuutensa, elämän tarkoituksensa etsinnässä. Maailmanuskontojen mystiset traditiot ovat lähtökohtina näkymille toivosta ja hänen perusteesilleen siitä, että ihmiskunnan tuleva tie on oleva tie sisimpään.

 

Lukijan johdattaminen tälle sisäiselle tielle on Christoph Quarchin kanssa käytyjen keskustelujen tarkoitus, ja näiden pohjalta tämä kirja tehtiin. Tekijän kosminen näkemys ja kokonaisvaltainen ajattelu antavat teoksessa esitellylle mystiselle henkisyydelle yllättävän tuoreuden ja ajankohtaisuuden.

 

Kirjailija: Willigis Jäger
Alkuteos: Die Welle ist das Meer
Suomentaja: Elina Badur

 

ISBN: 9789522600370
Sidosasu: nid, s.
Ovh.hinta: 26.00 €
Ilm: 01/2012
Kirjastoluokka: 17.3

Näin asiakkaamme kertovat tästä tuotteesta

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

 
 

© 2007-2021 10times Oy / Uskalla Innostua | Kuparitie 16e, 00440 Helsinki | p. 045 1145 866 | tiimi(at)uskallainnostua.fi | Tietosuoja