< Takaisin listaukseen

Deepak Chopra: Superaivot - vapauta mielen voimavarat

22,00 € (sis alv 10%)

Kaksi terveyden edelläkävijää - tohtori Deepak Chopra ja professori Rudolph E. Tanzi, kertovat rohkeasta uusimmasta aivotutkimuksesta ja kartoittavat suunnitelman, jonka avulla voimme käyttää aivojamme saavuttaaksemme fyysistä, psyykkistä ja henkistä hyvinvointia.

  


 


MÄÄRÄ
TOIMITUS

Lähetetään sinulle tai haluamaasi osoitteeseen kahdesti viikossa.

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Tuotekuvaus

Kuuntele kirjaan liittyen Radio Helsingin haastattelu

Mili Kaikkosen vieraana ja asiantuntijana kir­jai­li­ja Dee­pak Chop­ran työ­hön ja ope­tuk­siin pe­reh­ty­nyt kir­­joit­­ta­­ja ja mu­­sii­­kin tut­­ki­­ja Erk­­ki Leh­­ti­­ran­­ta:
 

 

Kaksi terveyden edelläkävijää - tohtori Deepak Chopra ja professori Rudolph E. Tanzi, joka on yksi maailman johtavista asiantuntijoista Alzheimerin syiden kartoittamisessa - kertovat rohkeasta uusimmasta aivotutkimuksesta ja kartoittavat suunnitelman, jonka avulla voimme käyttää aivojamme saavuttaaksemme fyysistä, psyykkistä ja henkistä hyvinvointia.

Bestseller-kirjailija Deepak Chopra on aiemmissa teoksissaan puhunut kehon loputtomasta kapasiteetista muuttua ja uudistua. Superaivot-teoksessa Chopra keskittyy siihen kehon osaan, jota tutkitaan ja uudelleenarvioidaan parhaillaan radikaalisti: aivoihin. Kukaan ei pysty paremmin havainnollistamaan neurotieteen uusimpia läpimurtoja kuin johtava neurologi Rudolph E. Tanzi, joka yhdessä Chopran kanssa esittää uuden ja käytännöllisen vision aivojen hyödyntämiseksi arkielämässä.

He väittävät, että toteuttamalla esimerkiksi mindfulnessia ja meditaatiota, voimme luoda uusia hermoratoja aivoissa. Voimme tehdä aivoistamme kaikkein tehokkaimman välineen, jolla voimme saavuttaa terveyttä, onnea ja täydemmän elämän.

Basam Books on julkaissut Viisas elämä -sarjassa Chopralta aiemmin teokset Salaisuuksien kirja - seitsemän askelta menestykseen (2009), Sielukas johtaminen (2011), Maailmankatsomusten taistelu - tiede vs. henkisyys (yhdessä Leonard Mlodinowin kanssa 2012) ja Varjominä - löydä sisäinen voimasi (2010, pokkaripainos 2014).

 

 

Kirjailija: Deepak Chopra
Alkuteos: Super Brain
Suomentaja: Teija Hartikainen

 

ISBN: 978-952-260-284-8
Sidosasu: nid, 300 s.
Ovh.hinta: 29.00 €
Kirjastoluokka: 17.3, 59.55

Näin asiakkaamme kertovat tästä tuotteesta

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

 
 

© 2007-2021 10times Oy / Uskalla Innostua | Kuparitie 16e, 00440 Helsinki | p. 045 1145 866 | tiimi(at)uskallainnostua.fi | Tietosuoja