< Takaisin listaukseen

Earl Nightingale: Asenne

15,00 € (sis alv 10%)

ASENNE. Tämä kirja on todellinen avain menestykseen.

Saatavissa myös äänikirjana ja tuotepakettina kirja+äänikirja (säästä!).

Nyt kaupan päälle SAA MITÄ HALUAT -MINIVIDEOKURSSI!

Saa mitä haluat -minivideokurssi on kolmen videon mittainen kurssi, jossa Saa mitä haluat -ajatuksen kehittäjä, kirjailija ja valmentaja Ilkka Koppelomäki avaa Saa mitä haluat -ajatuksen ydintä. Lähetämme minivideokurssin ensimmäisen osan onnistuneen oston jälkeen sähköpostiisi muutaman minuutin kuluessa.
 


Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Tuotekuvaus

Onko elämäsi menestys kiinni siitä mitä muut sanovat ja siitä miten asiat on mennyt tähän asti?
 

Ei ole samantekevää, että miten asennoidut asioihin ja miten käyttäydyt ihmisten parissa. Asenteesi voivat ratkaista, kuinka hyvin pärjäät elämässäsi. Asenteesi näkyy ihmissuhteissa, myynnissä, yrittämisessä, koulussa ja yleensäkin elämässä.
 

Lue mitä tämä kirja sisältää ja kokeile sen antamia ohjeita jokapäiväisessä elämässäsi.
Huomaat kuinka paljon asenteesi vaikuttaa oikeasti ja näet millaiseksi elämäsi voi muuttua.
 

Sanomat asenteen merkityksestä ovat auttaneet lukuisia ihmisiä kehittämään itseään, liiketoimiaan ja elämäänsä. Nyt on sinun vuorosi ottaa tämä kirja käyttöösi ja kokea sen hyödyt elämässäsi.
 

ASENNE -kirjan alkuperäisteoksen kirjoittaja on tunnettu ja arvostettu yhdysvaltalainen kouluttaja ja puhuja, Earl Nightingale, joka itse eli erittäin menestyksekkään elämän.
 

Tämä klassinen kirja on vaikuttanut tuhansien ihmisten elämään muuttamalla heidän asennettaan ja siten myös heidän elämäänsä.

 

Kirjailija: Earl Nightingale
Kirja: pehmeäkantinen, 86 sivua
 

Tämä kirja on myös puhuttuna äänikirjana! Säästä ostamalla kumpikin ja aloita kirjan kuuntelu heti!

 

Uskalla Innostua -tiimin Ilkka Koppelomäki suosittelee: "Erittäin helposti luettava teos, joka on muuttanut omaa ajatusmaailmaani paljon. Muutokset ovat tuoneet elämääni asioita, joihin en aikaisemmin uskonut. Tämä on ollut ja on edelleen yksi parhaista niistä lukemistani kirjoista, joilla todella on vaikutusta elämääni ja on osa syynä koko toimintamme alkamiseen."

Näin asiakkaamme kertovat tästä tuotteesta

 
 

© 2007-2021 10times Oy / Uskalla Innostua | Kuparitie 16e, 00440 Helsinki | p. 045 1145 866 | tiimi(at)uskallainnostua.fi | Tietosuoja