< Takaisin listaukseen

Rhonda Byrne: The Secret - Voima (Power)

25,95 € 35,00 € (sis alv 10%)

"Elämä on verrattomasti mutkattomampaa kuin kuvittelet, ja kun opit tuntemaan elämän toimintatavat sekä sisälläsi piilevän Voiman, voit kokea elämän lumon täydellisimmillään - ja silloin elämäsi on suurenmoista!"


KIRJA ON LOPPUUNMYYTY JA SIITÄ EI OLE SUUNNITTEILLA UUTTA PAINOSTA (8.1.2016)


Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Tuotekuvaus

Rhonda Byrne on nainen monen menestysteoksen takana. Positiivisen ajattelun guruna hän on noussut tunnettuudessa jo Paulo Coelhon veroiseksi viestintuojaksi.

 

"The Power" on maailmankaikkeutta ohjaava voima, josta jokainen ihminen ja hänen luomansa keksintö on saanut alkunsa. Jotta voisit muuttaa vanhoja ajatuskäytäntöjäsi ja luoda uutta elinvoimaa itsellesi ja ympäristöllesi, tarvitset avuksesi maailmankaikkeuden suurinta käsikirjaa. Tavoittelitpa sitten loistavaa uraa, häikäisevää varallisuutta, iloa, terveyttä tai kukoistavia ihmissuhteita.

 

Unelmiesi elämä on lähempänä kuin aavistatkaan: sinun on vain avattava sydämesi universaalille rakkaudelle. Niin paljon kuin olet valmis antamaan, vähintään yhtä paljon saat takaisin. Valinta on Sinun.

 

"Tässä kirjassa haluan viitoittaa sinulle tien suurenmoiseen elämään. On paljon sellaista, mitä sinun tulee tietää elämästä, ja se kaikki on hyvää. Oikeastaan se on enemmän kuin hyvää. Se on ilmiömäistä!

Elämä on verrattomasti mutkattomampaa kuin kuvittelet, ja kun opit tuntemaan elämän toimintatavat sekä sisälläsi piilevän Voiman, voit kokea elämän lumon täydellisimmillään - ja silloin elämäsi on suurenmoista!

On aika aloittaa matka lumoavaan elämään."  - ote teoksesta The Secret - Voima

 

Inspiraatiota kirjan trailerista - Katso video!
 


Kirjailija: Rhonda Byrne
Alkuteos: The Secret - Power
Kääntäjä: Eija Kämäräinen
 

ISBN: 9789510374405
Sidottu kovakantinen, 250 sivua
Ovh. 35,00 €
Kustantaja: WSOY 2011 

Näin asiakkaamme kertovat tästä tuotteesta

Suosittelemme sinulle

Rhonda Byrne: The Secret - Salaisuus -kirja

23,00 €

Menestys kirja Salaisuus…  Kautta vuosisatojen suuren Salaisuuden sirpaleita on kulkeutunut tietoisuuteemme joko suullisena perimätietona

Lue lisää »

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

 
 

© 2007-2021 10times Oy / Uskalla Innostua | Kuparitie 16e, 00440 Helsinki | p. 045 1145 866 | tiimi(at)uskallainnostua.fi | Tietosuoja