< Takaisin listaukseen

Joe Parent: Zen ja golf – kehity henkisen pelin mestariksi

21,00 € 28,00 (sis alv 10%)

Kirja esittelee ajattelutavan, joka auttaa kaiken tasoisia golfpelaajia parantamaan itseluottamustaan ja säilyttämään sen kiperinäkin hetkinä. Pelaajan on opittava ajattelemaan epätavanomaisesti, laatikon ulkopuolelta.


MÄÄRÄ
TOIMITUS

Lähetetään sinulle tai haluamaasi osoitteeseen kahdesti viikossa.

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Tuotekuvaus

Itseluottamus on olosuhteista riippumaton tila, jossa mieli on järkkymätön eikä tarvitse kiintopisteitä. Epäilyksille ei ole siinä sijaa, epäilys ei edes nouse mieleen ... Tällainen ehdoton itseluottamus on lempeää, koska pelkoa ei ole.

— Chögyam Trungpa: Shambhala – soturin tie
 

John Parent on golf-valmentaja, joka ei opeta golfia. Hän opettaa golfin zeniä: miten säädetään oma mieli levollisen valppaaseen asentoon, joka takaa kullakin hetkellä parhaan mahdollisen suorituksen ja sen hyväksynnän.

Kirja esittelee ajattelutavan, joka auttaa kaiken tasoisia golfpelaajia parantamaan itseluottamustaan ja säilyttämään sen kiperinäkin hetkinä. Pelaajan on opittava ajattelemaan epätavanomaisesti, laatikon ulkopuolelta. Näin pelistä poistuvat odotukset ja pelot, ja pallo uppoaa reikään vaivattomammin kuin aiemmin.


Parent yhdistää omintakeisesti ja tehokkaasti urheilupsykologiaa, zeniin pohjautuvaa viisautta ja käytännöllisiä pelineuvoja. Kirjassa käydään läpi peli lämmittelystä ja harjoittelusta ihanteelliseen valmistautumiseen, puttaukseen ja pelin lopputuloksen käsittelemiseen.


Joe Parent on paitsi arvostettu valmentaja, joka on ohjannut monia huippunimiä, kuten Vijay Singhiä, Cristie Kerriä ja Juli Inksteriä, myös psykologian tohtori. Hän on opettanut henkisen pelin saloja niin golfissa kuin bisnesmaailmassa yli kolmen vuosikymmenen ajan.

Golf-termit tarkistanut Larri Vermola.

 

Kirjailija: Joe Parent
Alkuteos: Zen Golf
Suomentaja: Teija Hartikainen ja Lauri Porceddu
 

ISBN: 978-952-260-101-8
Sidosasu: nid, 224 s.
Ovh.hinta: 28.00 €
Ilm: 03/2013
Kirjastoluokka: 17.3, 79.34

Näin asiakkaamme kertovat tästä tuotteesta

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

 
 

© 2007-2021 10times Oy / Uskalla Innostua | Kuparitie 16e, 00440 Helsinki | p. 045 1145 866 | tiimi(at)uskallainnostua.fi | Tietosuoja