< Takaisin listaukseen

William Bloom: Uuden henkisyyden voima – Tie myötätuntoon ja oman kutsumuksen toteuttamiseen

21,00 € 28,00 (sis alv 10%)

Kirja käsittelee arkijärkevästi ja selkein sanoin kysymyksiä, joihin yhä useammat kaipaavat vastauksia hakiessaan avarampaa elämänkatsomusta kapean tunnustuksellisen uskonnollisuuden sijaan.


MÄÄRÄ
TOIMITUS

Lähetetään sinulle tai haluamaasi osoitteeseen kahdesti viikossa.

Tuotekuvaus

”Jokaisella meistä on ollut uskonnollisia kokemuksia – useimmat vain eivät osaa tulkita niitä sellaisiksi.”

-  William Bloom


Uuden henkisyyden voima käsittelee arkijärkevästi ja selkein sanoin kysymyksiä, joihin yhä useammat kaipaavat vastauksia hakiessaan avarampaa elämänkatsomusta kapean tunnustuksellisen uskonnollisuuden sijaan. William Bloom jakaa kirjassaan kauan kaivattua selkeyttä ja esittää oman vallankumouksellisen näkemyksensä uuden henkisyyden luonteesta.


Bloom seuloo innostavasti kirjoitetussa teoksessaan uskontojen yhteisiä piirteitä ja tunnistaa niistä kolme yhteistä ydinajatusta, joita kuka hyvänsä voi soveltaa henkilökohtaisesta taustasta, persoonallisuudesta ja uskomuksista huolimatta siten, että elämästä tulee mielekkäämpää.


William Bloom kuuluu brittien johtaviin henkisen kasvun kouluttajiin ja kirjoittajiin. Hänellä on yli kolmikymmenvuotinen kokemus tutkimus- ja opetustyöstä aiheen parissa. Bloom on perustanut ja on mukana johtamassa Holistisen henkisyyden säätiötä, (Foundation for Holistic Spirituality) ja Spiritual Companions -projektia.

 

 

Kirjailija: William Bloom
Alkuteos: The Power of Modern Spirituality
Suomentaja: Tapani Heinonen

 

ISBN: 978-952-260-089-9
Sidosasu: nid, 272 s.
Ovh.hinta: 28.00 €
Ilm: 02/2013
Kirjastoluokka: 17.3

Näin asiakkaamme kertovat tästä tuotteesta

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

 
 

© 2007-2021 10times Oy / Uskalla Innostua | Kuparitie 16e, 00440 Helsinki | p. 045 1145 866 | tiimi(at)uskallainnostua.fi | Tietosuoja