< Takaisin listaukseen

Mary C. Neal: Taivaaseen ja takaisin

21,00 € 28,00 (sis alv 10%)

Lääkärin hämmästyttävä kertomus omasta kuolemastaan, taivaasta, enkeleistä ja uudesta elämästä.

Kirjan kirjoittaja hukkui kajakkionnettomuuden seurauksena ja päätyi taivaaseen, mistä hänet kuitenkin ohjattiin takaisin maan päälle huolehtimaan perheestään ja hoitamaan kesken jääneitä tehtäviään.

 


MÄÄRÄ
TOIMITUS

Lähetetään sinulle tai haluamaasi osoitteeseen kahdesti viikossa.

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Tuotekuvaus

Tämä kertomus muuttaa elämäsi!


Myyntimenestykseksi noussut Taivaaseen ja takaisin on tositarina lääkärin hämmästyttävästä matkasta tuonpuoleiseen. Kirjan kirjoittaja Mary C. Neal hukkui kajakkionnettomuuden seurauksena ja päätyi taivaaseen, mistä hänet kuitenkin ohjattiin takaisin maan päälle huolehtimaan perheestään ja hoitamaan kesken jääneitä tehtäviään.

Traaginen onnettomuus oli Nealille suuri lahja, jonka ansoista hän sai enkeleliltä vastauksia tärkeisiin kysymyksiin ja oivalsi elämän perusasiat uudella tavalla: usko muuttui tiedoksi ja toivo todellisuudeksi.


Emme ole koskaan yksin. Enkelit ovat kaikkialla ympärillämme, ja ne pitävät meistä huolta, opastavat polullamme ja ohjaavat meitä elämän käännekohdissa. Voimme siis elää elämämme iloisina ja kiitollisina, korkeampaan ohjaukseen luottaen.


Mary C. Neal on ortopedinen kirurgi. Hänen kokemuksensa herätti laajasti huomiota amerikkalaisessa mediassa. Neal on toiminut järjestöaktiivina ja kirkon vanhimpana, ja hän on perustanut poikansa Willie Nealin nimeä kantava ympäristönsuojelurahaston. Neal asuu perheensä kanssa Wyomingissa Yhdysvalloissa.

 

Kirjailija: Mary C. Neal
Alkuteos: To Heaven and Back - a Doctor’s Extraordinary Account of Her Death, Heaven, Angels and Life Again
Suomentaja: Leena Siitonen
 

ISBN: 978-952-260-190-2
Sidosasu: nid, 214 s.
Ovh.hinta: 28.00 €
Ilm: 06/2013
Kirjastoluokka: 17.3

Näin asiakkaamme kertovat tästä tuotteesta

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

 
 

© 2007-2021 10times Oy / Uskalla Innostua | Kuparitie 16e, 00440 Helsinki | p. 045 1145 866 | tiimi(at)uskallainnostua.fi | Tietosuoja