< Takaisin listaukseen

Tuulikki Harmia-Pulkkinen: Silta erillisyydestä ykseyteen

21,00 € 28,00 (sis alv 10%)

Silta erillisyydestä ykseyteen on Tuulikki Harmia-Pulkkisen omakohtaiseen kokemukseen pohjautuva kertomus matkasta kohti korkeampaa tietoisuutta.


MÄÄRÄ
TOIMITUS

Lähetetään sinulle tai haluamaasi osoitteeseen kahdesti viikossa.

Tuotekuvaus

Silta erillisyydestä ykseyteen on Tuulikki Harmia-Pulkkisen omakohtaiseen kokemukseen pohjautuva kertomus matkasta kohti korkeampaa tietoisuutta.


Erillisyydessä eläminen on tuskallista. Itsensä erilliseksi tunteva ihminen on sivullinen omassa elämässään; hän on hukannut avaimen eikä pääse sisälle omaan taloonsa. Erillinen ihminen etsii ratkaisuja ja vastauksia maailmasta, itsensä ulkopuolelta. 

 

Silta erillisyydestä ykseyteen on kertomus mahdollisuuksista, siitä kuinka jokaisella on avaimet omaan elämäänsä. Käytössämme on erilaisia menetelmiä, joiden avulla voimme tehdä omaa sisäistä tutkimus- ja työstämismatkaamme ja tiedostaa ydinolemuksemme, joka on jokaisessa olennossa ja elämänmuodossa oleva jumalainen elämänydin. Herääminen on sen ymmärtämistä, että havaitsemani, kokemani, ajattelemani ja tuntemani ei ole perimmäinen minuuteni.  Emme ole kohtalon armoilla, vaan jokaisella ihmisellä on mahdollisuus vaikuttaa omaan elämäänsä.

Lämminhenkinen ja oivaltava kirja heräämisestä ja eheytymisestä. Sen avulla jokainen voi löytää yhteyden omaan itseensä ja tien erillisyydestä yhteyteen.


Tuulikki Harmia-Pulkkinen on farmasian tohtori, lääkealan yrittäjä, homeopaatti ja henkinen valmentaja. 

 

Kirjailija: Tuulikki Harmia-Pulkkinen

 

ISBN: 978-952-260-146-9
Sidosasu: nid, 168 s.
Ovh.hinta: 28.00 €
Ilm: 07/2013
Kirjastoluokka: 17.3

Näin asiakkaamme kertovat tästä tuotteesta

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

 
 

© 2007-2021 10times Oy / Uskalla Innostua | Kuparitie 16e, 00440 Helsinki | p. 045 1145 866 | tiimi(at)uskallainnostua.fi | Tietosuoja