< Takaisin listaukseen

Jon Kabat-Zinn: Olet jo perillä – Tietoisen läsnäolon taito

18,00 € 24,00 (sis alv 10%)

Kirjan ytimekkäät ja valaisevat esimerkit johdattavat lukijan harjoittamaan ja soveltamaan tietoista läsnäoloa omassa elämässään. Ne tarjoavat yksinkertaisen mutta voimallisen tavan päästä kosketuksiin oman viisautemme ja elinvoimamme kanssa.

 

TILAPÄISESTI LOPPU VARASTOLTAMME.


Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Tuotekuvaus

Nyt ilmestynyt odotetettu kolmas painos!
Maanläheinen opas tietoisen läsnäolon harjoittamiseen arkielämässä.

”Jos mieltäsi eivät hämärrä tarpeettomat asiat,
elät elämäsi parasta hetkeä.” – Wu-men


Elämämme avautuu hetki hetkeltä. Tietoinen läsnäolo voi herättää meidät huomaamaan jokaisen hetken ainutlaatuisen kauneuden ja sen suomat mahdollisuudet. Se on pysähtymistä tähän hetkeen, tämän hetken hyväksymistä juuri sellaisenaan.


Kirjan ytimekkäät ja valaisevat esimerkit johdattavat lukijan harjoittamaan ja soveltamaan tietoista läsnäoloa omassa elämässään. Ne tarjoavat yksinkertaisen mutta voimallisen tavan päästä kosketuksiin oman viisautemme ja elinvoimamme kanssa. Olet jo perillä sopii oppaaksi ja innoitukseksi niin uusille meditaation harjoittajille kuin siihen jo perehtyneillekin.

Jon Kabat-Zinn on pitkäaikainen joogan ja buddhalaisen meditaation harjoittaja ja Massachusettsin yliopiston stressiklinikan perustaja ja johtaja sekä ennaltaehkäisevän lääketieteen apulaisprofessori. Hän on tutkinut mielen ja kehon vuorovaikutusta paranemisessa sekä meditaation vaikutuksia kivun ja stressin hoidossa. Hänen hoidollisena lähtökohtanaan on potilaiden tietoisen ja hyväksyvän läsnäolon lisääminen.

”Meditaatiossa on yksinkertaisesti kyse siitä, että ihminen on oma itsensä ja tietää jotain siitä, mitä se tarkoittaa.” – Jon Kabat-Zinn

Tässä kirjassa kuvattuun Jon Kabat-Zinnin tietoiseen ja hyväksyvään läsnäoloon perustuvaan menetelmään voit tutustua lähemmin myös Suomessa. Tietoa kursseista saat sivuilta www.rentoutus-stressinhallinta.info.

 

Voi hyvin 2/05 Jaana-Mirjam Mustavuori
Erinomainen kirja hyväksyvän läsnäolon mahdollisuuksista.


 

Kirjailija: Jon Kabat-Zinn
Alkuteos: Wherever You Go There You Are. Mindfulness and Meditation in Everyday Life
Suomentaja: Tuija Turpeinen

 

ISBN: 9789525534139
Sidosasu: nid, s.
Ovh.hinta: 24.00 €
Ilm: 10/2004,10 painos ilm 10/2014
Kirjastoluokka: 17.3

Näin asiakkaamme kertovat tästä tuotteesta

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

 
 

© 2007-2017 10times Oy / Uskalla Innostua | Kuparitie 16e, 00440 Helsinki | p. 045 1145 866 | tiimi(at)uskallainnostua.fi | Tietosuoja