< Takaisin listaukseen

Bhante Henepola Gunaratana: Johdatus tietoiseen läsnäoloon

20,25 € 27,00 (sis alv 10%)

Johdatus tietoiseen läsnäoloon on selkeästi kirjoitettu meditaation ja tietoisen läsnäolon käsikirja. Teoksessa käydään askel askeleelta läpi, mitä oivallusta kehittävässä vipassana-meditaatiossa tapahtuu, millaisia esteitä matkan varrelle voi sattua ja miten niistä pääsee eroon.

TILAPÄISESTI LOPPU VARASTOLTAMME.


Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Tuotekuvaus

Johdatus tietoiseen läsnäoloon on selkeästi kirjoitettu meditaation ja tietoisen läsnäolon käsikirja. Teoksessa käydään askel askeleelta läpi, mitä oivallusta kehittävässä vipassana-meditaatiossa tapahtuu, millaisia esteitä matkan varrelle voi sattua ja miten niistä pääsee eroon, mitä hyötyä siitä on ja kuinka voi harjoittaa tietoista läsnäoloa jokapäiväisessä elämässä.
 

Tämä tietoisen läsnäolon klassikkoteos osoittaa, että meillä kaikilla on jo valmiina välineet tietoisempaan, hedelmällisempään ja tasapainoisempaan elämään ja auttaa lukijan alkuun meditaation ja tietoisen läsnäolon palkitsevalla tiellä.
 

Johdatus tietoiseen läsnäoloon on kuin meditaatio itse: laaja, henkilökohtainen ja palkitseva kokemus - ja yksinkertaisempaa kuin uskoisi.
 

Bhante Henepola Gunaratana on syntynyt Sri Lankassa. Hänestä tuli buddhalaismunkki 12-vuotiaana, ja hän on suorittanut filosofian tohtorin tutkinnon Yhdysvalloissa. Hän asuu nykyään West Virginiassa, mutta opettaa ja luennoi ympäri maailmaa.

 

Kirjailija: Bhante Henepola Gunaratana
Alkuteos: Mindfulness in Plain English
Suomentaja: Lauri Porceddu
 

ISBN: 978-952-5734-97-3
Sidosasu: nid, s.
Ovh.hinta: 27.00 €
Ilm: 04/2011
Kirjastoluokka: 17.3

Näin asiakkaamme kertovat tästä tuotteesta

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

 
 

© 2007-2017 10times Oy / Uskalla Innostua | Kuparitie 16e, 00440 Helsinki | p. 045 1145 866 | tiimi(at)uskallainnostua.fi | Tietosuoja