< Takaisin listaukseen

The Amazing You -elokuva (ladattava videotiedosto)

10,95 € 12,95 (sis alv 24%)

Tämä elokuva on valittu yhdeksi kymmenestä elokuvasta, jolla on mahdollisuus muuttaa maailmaa.


Oston jälkeen sinulle lähetetään sähköposti, jossa on ohjeet elokuvan lataamiseen ja katsomiseen. Pääset katsomaan elokuvan heti oston ja lataamisen jälkeen. 

Nyt tämä upea elokuva suomeksi tekstitettynä!

Voit myös tilata DVD:n itsellesi tai lahjaksi tai nettivuokrata elokuvan täältä >>

 

 


MÄÄRÄ
TOIMITUS

Tuote lähetetään sähköpostiin heti tilauksen jälkeen

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Tuotekuvaus

In English >


The Amazing You -elokuva kutsuu sinut uskomattomalle matkalle itseesi 
 

NASA:n legendat, jotka lähettivät miehiä kuuhun; visionäärit, joiden robotit laskeutuivat Marsiin; palkitut tiedemiehet, jotka rakensivat galaksimme kaukaisiin kolkkiin matkustavia avaruusaluksia; rocktähdet, jotka tekivät musiikista taikuutta, ja yrittäjät, jotka muuttivat yhteiskunnan ajattelutapaa liiketoimintansa seurauksena – he kaikki jakavat kanssasi samat perusperiaatteet aidon menestymisen saavuttamiseksi. Yhdessä heidän kanssaan astut tulevaisuuteen!

 

Miten maailman terävimmät ihmiset elävät todeksi elämänsä tarkoituksen, ja miten sinäkin pystyt siihen 
 

Olet tervetullut liittymään seuraamme tälle matkalle löytämään oman todellisen tarkoituksesi ja keksimään uusia tapoja elää se todeksi. Tämä matka sallii ihmismielen laajentua rajojaan suuremmaksi. Tämä tieto mahdollistaa ihmiskunnan matkan tunnettua maailmaamme kauemmaksi. Se ravistelee ajattelutapaamme, johon me ihmiset olemme tottuneet rajoittumaan, ja rakentaa näkyämme paremmasta tulevaisuudesta.
 

Nyt tämä informaatio on sinun saavutettavissasi. Kun kerran astut tälle hämmästyttävälle sisäiselle tutkimusmatkalle, et koskaan käänny takaisin. Kun otat ensi askeleesi kohti kaikkein ihanimpia unelmiasi ja kohti elämäsi korkeinta tarkoitusta, et voi kuin matkata eteenpäin. Sinua opastavat ihmiset, jotka kirjaimellisesti nostivat ihmiskunnan kehdostaan – maan pinnalta – kohti korkeuksia tähtien leikkikentälle.

 

 

 

Alkuperäinen nimi: The Amazing You
Haastateltavina mm. Nasan astronautteja, Rovion Peter Vesterbacka, rock legenda Steve Vai ja tiedemies-kirjailija Gregg Braden
Kieli: englanti
Tekstitys: suomi
Kesto: 53min 
Tiedostomuoto: MP4-tiedosto. Katsottavissa yleisesti millä tahansa tietokoneella.


Lähetämme elokuvan sinulle sähköpostiisi heti oston jälkeen!


Jos olet kiinnostunut esittämään tätä elokuvaa koulussa, yrityksessä tai jossain muussa yhteisössä, niin ota yhteyttä tiimi(at)uskallainnostua.fi. Tämä ladattava versio on tarkoitettu vain kotikäyttöön.

Uskalla Innostua on The Amazing You -elokuvan edustaja Suomessa.

Näin asiakkaamme kertovat tästä tuotteesta

Suosittelemme sinulle

The Amazing You -videokurssi

96,99 €  »

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

 
 

© 2007-2021 10times Oy / Uskalla Innostua | Kuparitie 16e, 00440 Helsinki | p. 045 1145 866 | tiimi(at)uskallainnostua.fi | Tietosuoja