< Takaisin listaukseen

Dr. Wayne Dyer: Muuta ajatuksesi - muutat elämäsi DVD

24,95 € (sis alv 24%)

Tao te Chingin katsotaan olevan kirja, joka sisältää eniten viisautta koko maailmassa - kautta koko historian. Tässä filmissä Wayne Dyer kertoo innostavalla tavalla oleelllisen siitä ja mitä se on merkinyt hänelle.

Tekstitetty suomeksi.


TILAPÄISESTI LOPPU VARASTOLTAMME. 

 


Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Tuotekuvaus

Tao te Chingin katsotaan olevan kirja, joka sisältää eniten viisautta koko maailmassa - kautta koko historian. Tässä filmissä Wayne Dyer kertoo innostavalla tavalla oleelllisen Tao te Ching:stä ja siitä mitä se on merkinyt hänelle - miten se on muuttanut hänen elämäänsä positiivisesti.

Oivallat itse kuinka tätä viisautta voi hyödyntää omassa elämässä luodaksesi enemmän harmoniaa ja ymmärtämystä siitä kuinka elämä toimii. Saat konkreettisia vinkkejä kuinka muutat ajatuksesi ja sitä kautta koko elämäsi! 

Tohtori Wayne W. Dyer on kansainvälisesti tunnustettu kirjailija ja henkilökohtaisen kehittymisen luennoitsija. Hän on kirjoittanut kolmisenkymmentä kirjaa ja vaikuttanut tuhansissa radio- ja TV-ohjelmissa. Monet hänen kirjoistaan ovat nousseet kansainvälisten myyntilistojen kärkeen. Wayne on työskennellyt myös professorina St. John's Univeristyssa New Yorkissa.

 

 

Alkuperäinen nimi: Change Your Thoughts - Change Your Life

Kieli: Englanti
Tekstitys: Suomi, ruotsi, norja ja tanska

Tuotantovuosi: 2007

Kesto: 95 min

Ohjaaja: Dr. Wayne W. Dyer

Kesto extra-materiaali: 20 min

Näin asiakkaamme kertovat tästä tuotteesta

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

 
 

© 2007-2021 10times Oy / Uskalla Innostua | Kuparitie 16e, 00440 Helsinki | p. 045 1145 866 | tiimi(at)uskallainnostua.fi | Tietosuoja