< Takaisin listaukseen

The Shift - Muutos - Löydä elämäsi tarkoitus DVD

24,95 € (sis alv 24%)

Tässä inspiroivassa ja viihdyttävässä elokuvassa Wayne Dyer jakaa välineitä siihen kuinka jokainen voi löytää omat kykynsä ja elämäntarkoituksensa.

Tekstitetty suomeksi.


MÄÄRÄ
TOIMITUS

Lähetetään sinulle tai haluamaasi osoitteeseen kahdesti viikossa.

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Tuotekuvaus

Tässä inspiroivassa ja viihdyttävässä elokuvassa Wayne Dyer jakaa välineitä siihen kuinka jokainen voi löytää omat kykynsä ja elämäntarkoituksensa. Elokuva yhdistää kolme erilaista tarinaa - liian kunnianhimoinen liikemies, kahden lapsen äiti, joka yrittää löytää itsensä sekä elokuvaohjaaja, joka yrittää luoda uraansa filmialalla.

Saat seurata heidän matkaansa onnettomasta ja stressaantuneesta mielentilasta ymmärtämään syvästi elämän tarkoituksen ja muuttamaan sitä onnellisemmaksi.

Tohtori Wayne W Dyer on kansainvälisesti tunnustettu kirjailija ja henkilökohtaisen kehittymisen luennoitsija. Hän on kirjoittanut kolmisenkymmentä kirjaa ja vaikuttanut tuhansissa radio- ja TV-ohjelmissa. Monet hänen kirjoistaan ovat nousseet kansainvälisten myyntitilastojen kärkeen. Wayne on työskennellyt myös professorina St. John's Universityssa New Yorkissa.

 

 

Alkuperäinen nimi: The Shift - Finding Your Life's Purpose

Kieli: Englanti
Tekstitys: Suomi, ruotsi, norja ja tanska

Tuotantovuosi: 2009

Kesto: 2 t.

Ohjaaja: Michael Goorjian

Kesto extra-materiaali: 3 t.

Extra materiaali: Wayne W Dyerin haastatteluja

Näin asiakkaamme kertovat tästä tuotteesta

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

 
 

© 2007-2021 10times Oy / Uskalla Innostua | Kuparitie 16e, 00440 Helsinki | p. 045 1145 866 | tiimi(at)uskallainnostua.fi | Tietosuoja