< Takaisin listaukseen

Tiibetin futishullut & Kulkureita ja Taikureita DVD

29,95 € (sis alv 24%)

Tiibetin futishullut

Vuonna 1998 jalkapallon MM-kisojen finaalin TV-lähetys pysäytti melkein koko maailman. Nuorukaiset Palden ja Nyima karkaavat Tiibetistä ja päätyvät tiibetiläisluostariin Himalajan juurelle - mutta MM-kisojen huuma tuntuu tunkeutuvan jopa maailman hiljaisimpiin paikkoihin ja kääntävän asiat päälaelleen. 

Kulkureita ja taikureita

Bhutanin buddhalaisvaltiossa syvällä Himalajalla, kaksi miestä pyrkii pakoon tavanomaista elämäänsä. Heidän haaveensa ovat samat - he molemmat haluavat uuden ja paremman elämän.

Tekstitetty suomeksi.

 


MÄÄRÄ
TOIMITUS

Lähetetään sinulle tai haluamaasi osoitteeseen kahdesti viikossa.

Tuotekuvaus

Tiibetin futishullut
Vuonna 1998 jalkapallon MM-kisojen finaalin TV-lähetys pysäytti melkein koko maailman. Jopa Himalajalla jalkapallo vaikuttaa elämään. Kiinan vallattua Tiibetin 1950-luvulla yli 1,2 miljoonaa tiibetiläistä on tapettu ja yli 10.000 luostaria on tuhottu.

Nuoria tiibetiläisiä lähetetään muihin maihin opiskelemaan munkeiksi. Nuorukaiset Palden ja Nyima karkaavat Tiibetistä ja päätyvät tiibetiläisluostariin Himalajan juurelle. Päivät täyttyvät rukouksesta ja vanhempien munkkien viisaudesta, mutta vuonna 1998 MM-kisojen huuma tuntuu tunkeutuvan jopa maailman hiljaisimpiin paikkoihin ja kääntävän asiat päälaelleen.

 

Kulkureita ja Taikureita
Bhutanin buddhalaisvaltiossa syvällä Himalajalla, kaksi miestä pyrkii pakoon tavanomaista elämäänsä.

Dondup on yliopistot käynyt mies, joka uskoo voivansa paremmin rypäleenpoimijana USA:ssa kuin valtion virkamiehenä maaseutukylässä. Tashi taas on maalaisnuorukainen, joka opettelee taikatemppuja. Hän ei kestä ajatusta loppuelämästä kotikylässään. Hänen veljensä tekemä temppu vie hänet houkutusten ja salaperäisyyksien maailmaan.

Miehet lähtevät matkoilleen samaan suuntaan, mutta erillään. Heidän haaveensa ovat silti samat - he molemmat haluavat uuden ja paremman elämän.

 

 

Alkuperäinen nimi: The Cup + Travellers & Magicians 

Tekstitys: Suomi, ruotsi, tanska

Tuotantovuosi: 1999

Kesto: 1 t 33 min + 1 t 58.

Ohjaaja: Khyentse Norbu

Näin asiakkaamme kertovat tästä tuotteesta

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

 
 

© 2007-2021 10times Oy / Uskalla Innostua | Kuparitie 16e, 00440 Helsinki | p. 045 1145 866 | tiimi(at)uskallainnostua.fi | Tietosuoja