< Takaisin listaukseen

Virvote e-kirja

9,90 € (sis alv 10%)

Virvote e-kirja on jokaisen kiireisen ihmisen perusopas parempaan jaksamiseen. Siinä avataan unen, ravinnon, liikunnan, työn ja mielen otsikoiden alle perustietoa ja vinkkejä vireytymiseen näiden asioiden avulla.

Kirjaan on saatavilla myös työkirjasarja, jossa jokaista näitä otsikkoa avataan syventävillä osiokohtaisilla tehtävillä.


MÄÄRÄ
TOIMITUS

Tuote lähetetään sähköpostiin heti tilauksen jälkeen

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Tuotekuvaus

Muistatko miltä sinusta tuntui kun olit elämäsi kunnossa? Jaksoit tehdä asioita eikä väsymys vaivannut? Nyt sinulla on mahdollisuus päästä samaan vireystilaan pienillä muutoksilla. Ottamalla vain viisi pientä askelta kohti vireyttä saat jo huomattavia tuloksia.

Virvote-kirja on tarkoitettu kiireiselle ihmiselle, joka kuitenkin haluaa panostaa terveyteensä. Se on tiivis ja helppolukuinen ohjekirja vireyteen. Voit avata sen miltä sivulta tahansa ja laittaa sen ohjeet tai vinkit käytäntöön saman tien lukematta aikaisempia aihealueita.

Kaikki kirjan sisältämät vinkit perustuvat tieteelliselle tutkimukselle ja olemme jokaisen niistä kokeilleet omassa elämässämme ja asiakkaillamme toimiviksi. Ja kaikkia niistä noudatamme myös itse.

 

Materiaali 

Ladattava PDF-tiedosto, 72 sivua

 

Kieli  

Suomi

 

Takuu

Digitaalisilla tuotteilla on 60 päivän tyytyväisyystakuu siitä asti, kun tuote on toimitettu. Jos et ole tyytyväinen 60 päivän aikana, niin saat maksamasi summan takaisin (ilmoitus tulee tehdä asiakaspalveluumme tiimi(at)uskallainnostua.fi) 

 

E-kirjan tekijä

Virvote.fi/ Anu Kosonen ja Päivi Saarijärvi
 

Oston jälkeen 

Lähetämme sinulle kuitin ja erillisen viestin, jossa on kaikki tähän ohjelmaan kuuluvat materiaalit. 

Näin asiakkaamme kertovat tästä tuotteesta

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

 
 

© 2007-2021 10times Oy / Uskalla Innostua | Kuparitie 16e, 00440 Helsinki | p. 045 1145 866 | tiimi(at)uskallainnostua.fi | Tietosuoja