< Takaisin listaukseen

Virvote työkirja - Mieli e-kirja

9,90 € (sis alv 10%)

Mielen työkirjan tekstien ja tehtävien avulla löydät uutta pontta ja tukea valinnoillesi kohti haluamaasi vireämpää  elämää.  Lähtökohta on aina omat toiveesi ja tavoitteesi.

Työkirja tähtää arvojesi ja motivaatiosi kirkastamiseen. Niiden kautta selkeytyvät myös keinot tavoitteisiin pääsyyn, oli kyse sitten paremmasta unesta, painonhallinnasta, liikunnasta tai ihmissuhteista.


MÄÄRÄ
TOIMITUS

Tuote lähetetään sähköpostiin heti tilauksen jälkeen

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Tuotekuvaus

Työkirja on tarkoitettu vireyden motivaation löytämiseksi tai lisäämiseksi sekä omien arvojen ja toiveiden kirkastamisen työkaluksi. Kirjassa on viiden aihealueen alla tekstejä, tehtäviä ja kuvia, joiden avulla lukijalle avautuu mielen voima vireyttä edistämässä.

 

Kirjaa jakaantuu viiteen pääotsikkoon: Arvot, Automaattiset ajatukset, Mielenhallinta, Myönteinen elämänkatsomus ja Lauma. Kirja kuuluu Virvote kirjasarjaan, jossa muut kirjat ovat Virvote perusopas (2013), Unen työkirja (ilmestyy tammikuu 2016), Ravinnon työkirja (ilmestyy helmikuu 2016), Liikunnan työkirja (ilmestyy maaliskuu 2016), Työn työkirja (ilmestyy huhtikuu 2016).

 

Virvote Mieli on jatkoa suositulle Virvote -kirjalle. Tässä kirjassa pureudutaan erityisesti mielen haasteisiin, arvomaailmaan ja motivaation löytämiseen vireyttä unohtamatta. Tämä soveltuu erityisesti sinulle, joka olet aloittanut elämäntapamuutoksen jo monta kertaa ilman pysyviä tuloksia. Mielen työkirjan avulla pyrimme löytämään juuri sinun motivaatiotasi nostavat tekijät ja tuomaan tietoisuuteesi sen, että aina voit valita.

 

Kirja noudattaa samaa viiden kohdan periaatetta kuin alkuperäinen Virvote kirja eli kirja on jaoteltu viiten osioon, joissa kussakin on viisi syventävää tehtävää. Tehtävät ovat monipuolisia ja varmasti avaavat silmiä uusille suunnille sekä luovat pohjaa pysyvälle muutokselle.

 

Kirjan lukemisen ja tehtävien tekemisen jälkeen ajattelet erilailla omista tavoitteistasi, tunnet itsesi ja itseesi vaikuttavat asiat paremmin, uskalla tehdä muutoksen ja koet olevasi voimautunut. Tällöin voit ottaa käyttöön itsessäsi olevan tiedon kohti parempaa elämää.

 

Kirjan on kirjoittanut Anu Kosonen ja Päivi Saarijärvi.

Anu Kosonen on ravitsemusasiantuntija, personal trainer ja elämän taiteilija, joka ohjaa ihmisiä työssään parempaan jaksamiseen ja terveyteen.

Päivi Saarijärvi on FRM-ohjaaja ja unen puolestapuhuja. Päiviltä on ilmestynyt Virvote-kirjan lisäksi myös Väsymys työelämässä – riskit ja hallinta kirja.

 

Materiaali 

Ladattava PDF-tiedosto, 66 sivua

 

Kieli  

Suomi

 

Takuu

Digitaalisilla tuotteilla on 60 päivän tyytyväisyystakuu siitä asti, kun tuote on toimitettu. Jos et ole tyytyväinen 60 päivän aikana, niin saat maksamasi summan takaisin (ilmoitus tulee tehdä asiakaspalveluumme tiimi(at)uskallainnostua.fi) 

 

E-kirjan tekijä

Virvote.fi/ Anu Kosonen ja Päivi Saarijärvi
 

Oston jälkeen 

Lähetämme sinulle kuitin ja erillisen viestin, jossa on kaikki tähän ohjelmaan kuuluvat materiaalit. 

Näin asiakkaamme kertovat tästä tuotteesta

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

 
 

© 2007-2021 10times Oy / Uskalla Innostua | Kuparitie 16e, 00440 Helsinki | p. 045 1145 866 | tiimi(at)uskallainnostua.fi | Tietosuoja