< Takaisin listaukseen

Rasvanpolttodieetti - Tehokas starttipaketti painonpudotukseen e-kirja

19,00 € (sis alv 10%)

20 päivää, 20 minuuttia päivässä

Saavuta kiinteämpi vartalo jo 20 päivässä helposti ja vaivattomasti ilman kuntosalilla hikoilua. Rasvanpolttodieetissä treenaat kotona tai missä vaan enintään 20 minuuttia päivässä selkeiden ohjeiden avulla.

Sisältää treenit, ruokavalion, treenikalenterin ja hyvinvointivinkit 20 päivälle.

VIHDOINKIN HELPPO, SELKEÄ JA TOIMIVA PAKETTI PAINONPUDOTUKSEN ALOITTAMISEEN!


MÄÄRÄ
TOIMITUS

Tuote lähetetään sähköpostiin heti tilauksen jälkeen

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Tuotekuvaus

Miksi Rasvanpolttodieetti?

- Säästät aikaasi, koska treenit ovat lyhyitä ja voit suorittaa ne paikasta riippumatta missä vain

- Voit pudottaa painoasi muutaman kilon lyhyessä ajassa

- Säästät paljon rahaa, kun vältyt kalliilta kuntosalimaksuilta ja personal trainerin palkkioilta

- Voit tehdä todellisen läpilyönnin terveyteesi ja hyvinvointiisi, koska saat ohjeet pysyvästi itsellesi


Helppoja ja nopeita treenejä kotiin

Dieetissä treenaat enimmillään 20 minuuttia päivässä. Ohjelma sisältää tehokkaita ja lyhyitä treenejä, jotka suoritat helposti kotona. Treenit ovat mielekkäitä lyhytkestoisia HIIT-treenejä, jotka ovat tutkitusti tehokkaimpia. Lyhyellä treenillä saavutat saman hyödyn kuin tunnin matalatehoisella lenkillä ja poltat rasvaa levossa vielä treenin jälkeenkin.(arvo 30€)

 

Rasvanpolttoa edistävä ruokavalio

Rasvanpolttodieetti eroaa tyypillisistä dieeteistä siinä, että sinun ei tarvitse nähdä nälkää. Syöt tasaisin välein selkeiden ohjeiden mukaan useasti päivässä. Ruokavalio on tarkoin suunniteltu tehostamaan kiinteytymistä ja rasvanpolttoa. Ettei ruokavalio olisi liian yksipuolista, annamme jokaiselle aterialle muutaman vaihtoehdon. (arvo 35€)

 

Päivittäinen treenikalenteri

Halusimme tehdä harjoittelusta mahdollisimman yksinkertaista ja helppoa. Tätä helpommaksi treeni ei enää menekään, sillä saat dieetin jokaiselle päivälle selkeät treeniohjeet, joita sinun tarvitsee vain noudattaa. Voit tehdä treenit ilman kuntosalia ja treenivälineitä kehosi omalla painolla missä ja milloin vain.

 

Rasvanpolttoa ja hyvinvointia edistävä vinkki jokaiselle päivälle

Saat dieetin jokaisena päivänä uuden vinkin, joiden avulla lisäät energiankulutusta ja rasvanpolttoa sekä parannat hyvinvointia. Dieetin aikana saat siis yhteensä 20 hyvää vinkkiä, joista on sinulle jatkossa hyötyä painonhallinnassa ja terveyden ylläpitämisessä.

 

Hyvinvointilupaus Rasvanpolttodieetti-ohjelman tekijöiltä

Onnistumisesi on meille tärkeintä, joten annamme sinulle hyvinvointilupauksen. Tiedämme keinot painonpudotukseen ja terveelliseen elämään, joten haluammekin, että tiedoistamme pystyisi hyötymään mahdollisimman moni.

Ohjelmassa opit useita erilaisia vaihtoehtoja kotona treenaamiseen kehon omalla painolla, terveellisen ruokavalion perusteet sekä hyödyllisiä vinkkejä hyvinvointiin sekä energiankulutuksen ja aineenvaihdunnan tehostamiseen. Olemme niin vakuuttuneita ohjelman toimivuudesta, että uskallamme luvata tuloksia.

Lupaamme, että hyvinvointisi paranee ohjeidemme myötä. Jos et pysty muuttamaan ruokavaliotasi terveellisemmäksi, et saa hyödyllisiä vinkkejä liikuntaan, et tunne oloasi energisemmäksi tai et kerta kaikkiaan saa mitään hyötyä ohjelmasta – maksamme rahasi takaisin!


Viesti Rasvanpolttodieetti -ohjelman tekijöiltä

Hei, olen Merita, Sertifioitu Hyvinvointivalmentaja, Kuntosaliohjaaja ja Personal Trainer. Missiomme yhdessä puolisoni Pekan kanssa on auttaa mahdollisimman monia voimaan paremmin, pysymään terveenä ja nauttimaan elämästä. Näytämme, miten voit pienelläkin treenillä ja oikein syömällä pysyä hyväkuntoisena, terveenä ja energisenä.

Kahden pienen lapsen äitinä huomasin, että arjen keskellä aika on tiukoilla, joten oli keksittävä keinot, miten pysyä kunnossa, kun kuntosalille ei ehdi ja aikaa treenaamiselle oli vain vähän.

Olemme saavuttaneet loistavia tuloksia, sillä onnistuin opiskelun, työn ja lastenhoidon ohessa pudottamaan painoani pysyvästi ja Pekka on urheilu-uransa jälkeen pysynyt myös huippukunnossa. Lisäksi olemme auttaneet kymmeniä personal training -asiakkaitamme onnistumaan tavoitteissaan. Olemme onnellisia, että voimme jakaa oppejamme ja auttaa myös sinua parantamaan elämänlaatuasi!

Nyt olemme tiivistäneet kaiken tietomme, taitomme ja kokemuksemme yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi, jonka avulla pääset painonpudotuksessa hyvään alkuun ja saat eväät pysyviin tuloksiin. Koska haluamme auttaa mahdollisimman monia, saat rasvanpolttodieetin nyt erittäin edullisesti
 

Materiaali 

Ladattava PDF-tiedosto, 33 sivua

 

Kieli  

Suomi

 

Takuu

Digitaalisilla tuotteilla on 60 päivän tyytyväisyystakuu siitä asti, kun tuote on toimitettu. Jos et ole tyytyväinen 60 päivän aikana, niin saat maksamasi summan takaisin (ilmoitus tulee tehdä asiakaspalveluumme tiimi(at)uskallainnostua.fi) 

 

Valmennuksen tekijä

Rasvanpolttodieetti.fi / Suomen Kuntovalmennus Avoin Yhtiö
 

Oston jälkeen 

Lähetämme sinulle kuitin ja erillisen viestin, jossa on kaikki tähän ohjelmaan kuuluvat materiaalit. 

 

Kysymyksiä

Meille on tärkeää, että löydät juuri sinulle sopivat valmennukset ja tapahtumat itsesi kehittämiseen. Voit aina kysyä meiltä mitä tahansa tapahtumiimme liityen.

Voit ottaa meihin yhteyttä tiimi(at)uskallainnostua.fi tai puhelimella 045 1145 866.
 

Palautteita

-5 kiloa 20 päivässä!

"Erinomainen vaihtoehto jokaiselle joka haluaa elää terveellisemmin"

-Petri

 

 -8 kiloa 20 päivässä!

"Dieetti oli kokonaisuudessaan oikein mukava ja kaiken lisäksi edullinen tapa aloittaa elämäntapamuutosta. Painoni tippui noin 8kg, joka tuntuu hurjalta määrältä otaen huomioon, kuinka kauan olen yrittänyt laihduttaa omin voimineni. Huomasin myös kuntoni kehittyneen, kun lenkilläkin jaksaa paljon pidempään. Huomasin myös olevani muutenkin paljon pirteämpi ja iloisempi.

Erityisen hyvää oli selkeät ohjeet. Oli mukava lähteä kokeilemaan erilaisia treenejä, kun löytyi ohjeet, miten kukin liike tehdään ja toisaalta valmistaminen oli mukavampaa, kun jopa ymmärsi jotakin ravintoarvoista ja siitä, mitkä ovat hyviä hiilihydraatteja jne. Myös vinkit olivat todella mukavia ja sai paljon tietoa ja apuja jatkoa ajatellen.

Alussa en jaksanut aivan suorittaa ohjeiden mukaan, mutta en antanut itseni luovuttaa vaan tein sen minkä jaksoin täysillä ja huomasin kuinka kunto parani loppua kohden ja yhtäkkiä jaksoinkin taas pidempään. Opin paljon, pääsin mukavasti alkuun painonpudotuksessa ja kehitin kuntoani pitämällä hauskaa ja haastamalla itseäni. Kiitos vielä hurjasti avusta! :)"

-Krista  

 

-1,6 kiloa 20 päivässä!

"Hei! Olen erittäin tyytyväinen tähän dieettiin ja voisin suositella tätä tuttavilleni. Painoni tippui 1,6kg ja tuntuu, että jaksaa paremmin. Kuntokin taisi hieman parantua. Erityisen hyvää oli hintalaatusuhde, helppo ruokavalio ja helpot treeniohjeet, mitä pystyi toteuttaa melkein missä vaan. Treenit olivat lyhyitä, joten kukaan ei voi sanoa etteikö näitä kerkeisi tehdä. Viikkokalenterista pidin, koska tiesi mitä mikäkin päivä pitää tehdä. Tässä oli suunnilleen tehty kaikki mun puolesta ja mun ei tarvinnut kuin toteuttaa se, helppoa, mukavaa ja tehokasta! Rasvanpolttodieetti toimi mun personal treinerinä."

 

 

 

Tervetuloa aloittamaan elämäsi valmennus kotonasi!

Näin asiakkaamme kertovat tästä tuotteesta

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

 
 

© 2007-2021 10times Oy / Uskalla Innostua | Kuparitie 16e, 00440 Helsinki | p. 045 1145 866 | tiimi(at)uskallainnostua.fi | Tietosuoja