< Takaisin listaukseen

Alexander Loyd - Rakkauden periaate -seminaarin tallenne (Helsinki 10.10.2015)

49,00 € 149,00 (sis alv 24%)

Rakkauden periaate on menetelmä aitoon onneen ja menestykseen

Menestyksekkään Helsingissä pidetyn Alexander Loydin Rakkauden periaate -seminaarin tallenne mp3-muodossa. Tämä on sinun mahdollisuutesi päästä vielä kokemaan tämä seminaari!

Linkki tallenteen ensimmäiseen versioon lähetetään sähköpostiisi sinulle heti oston jälkeen. Äänitteistä tulee vielä uudet parannetut versiot. Äänite on englanniksi ilman tulkkausta.

Tutustu Rakkauden periaate -kirjaan | Lisää Rakkauden periaate -kirja ostoskoriin 


Tuotekuvaus


Seminaarista kerrottiin näin:

Mikä on sinun suurin ongelmasi tai piilossa oleva potentiaalisi? Mitä sinä etsit? Mikä on sinun elämässäsi se asia, mikä pitäisi saada kaivettua esiin tai minkä haluaisit muuttuvan? 

 

Rakkauden periaate opettaa sinulle 40 päivän testatun prosessin, joka muuttaa epäonnistumisen ja onnettomuuden menestymiseksi ja onnellisuudeksi

 

Kun mietit osallistumista, niin mieti yksi asia, minkä haluat muuttaa elämässäsi, kuten:

- Mikä on suurin ongelmasi

- Mikä on toteutumaton voimavarasi?

- Mitä etsit?

- Mikä on tärkein elämäsi asia, jonka haluat muuttuvan?

- Mikä on asia, minkä toivoisit muuttuvan?

 

Beyond Willpower - Rakkauden periaate on se, minkä Alexander Loyd uskoo olevan väline minkä tahansa asian muuttamiseen elämässäsi. Kyse ei ole vain Loydin uskosta sen toimivuuteen, koskan Rakkauden periaatteen taustalla on hänen kehittämänsä teoria, tutkimukset ja käytännön välineet, jotka saat käyttöösi tässä seminaarissa.

Tämä väite voi olla iso, mutta Dr. Loyd on saanut lähes 100% aikaan toimivia tuloksia yksityisasiakkaittensa kanssa viimeisen 25 vuoden aikana.

Voit soveltaa tässä seminaarissa käytyjä asioita mille tahansa elämän osa-alueelle ja saada aikaan tuloksia, joita et ole välttämättä aiemmin saanut aikaan millään muulla keinoin.

 

“Olen ollut 10 vuotta valmentajana Tony Robbinsin ja Bob Proctorin kanssa. Rakkauden periaate on paljon parempi tapa. Tunnen sen sisälläni! Se on oikein! Se tosiaan toimii! Olen käyttänyt vuosien mittaan 100 000 dollaria ‘sen jutun’ etsimiseen. TÄMÄ ON ‘SE JUTTU’!
— Karen O.

 

Seminaarissa (sen äänitteellä) tulet:

- Tunnistamaan, mitä sinä todella haluat elämässäsi (vain 1% ihmisistä tietää tämän). Jos et tiedä, mitä se on, niin et tule ikinä saamaan sitä.

- Luomaan sinun merkittävimmän tavoitteesi, joka ohjaa sinut haluamaasi onneen ja menestykseen automaattisesti ja helposti, kuten veneen peräsin.

- Oppimaan 3 muutostyökalua, ja sen miten voit käyttää niitä mihin tahansa asiaan elämässäsi koko loppu elämäsi ajan:

 

1. Uudelleenohjelmointilauseet (The Reprogramming Statements)

2. Sydämen kuvaruutu -tekniikka (The Heart Screen Meditation)

3. Energialääketieteen tekniikka (The Energy Medicine Tool)

 

Opit ylläolevan ja 40 päivän testatun prosessin, joka muuttaa epäonnistumisen ja onnettomuuden menestykseksi ja onnellisuudeksi.

 

Kieli  

Englanti

 

Takuu

Digitaalisilla tuotteilla on 60 päivän tyytyväisyystakuu siitä asti, kun lähetämme ensimmäisen videon tai tuote on toimitettu. Jos et ole tyytyväinen 60 päivän aikana, niin saat maksamasi summan takaisin (ilmoitus tulee tehdä asiakaspalveluumme tiimi(at)uskallainnostua.fi) 

 

Valmennuksen tekijä

Uskalla Innostua ja Alexander Loyd

 

Valmentaja tässä valmennuksessa

Dr. Alexander Loyd

 

 

Kysymyksiä

Meille on tärkeää, että löydät juuri sinulle sopivat valmennukset ja tapahtumat itsesi kehittämiseen. Voit aina kysyä meiltä mitä tahansa tapahtumiimme liityen.

Voit ottaa meihin yhteyttä tiimi(at)uskallainnostua.fi tai puhelimella 045 1145 866.

 

Näin asiakkaamme kertovat tästä tuotteesta

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

 
 

© 2007-2017 10times Oy / Uskalla Innostua | Kuparitie 16e, 00440 Helsinki | p. 045 1145 866 | tiimi(at)uskallainnostua.fi | Tietosuoja