< Takaisin listaukseen

Viiden minuutin loma -meditaatioäänitteet

19,00 € (sis alv 24%)

Lähde hetkessä lomalle!


Viiden minuutin loma on ohjattu meditaatiosarja, joka vie sinut hetkessä sinne, missä mieli ja keho lepäävät. Ota pikaloma pois stressistä ja rentoudu!

Saat kuunnella lintujen laulua, aaltojen kohinaa ja trooppisen sademetsän ääniä istuessasi työpaikalla tai vaikka ruuhkabussissa. Voit sulkea silmäsi ja tuntea varpaat kuumassa hiekassa samalla kun annat ohjattujen meditaatioharjoitusten viedä sinut lomatunnelmiin.


MÄÄRÄ
TOIMITUS

Tuote lähetetään sähköpostiin heti tilauksen jälkeen

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Tuotekuvaus

 

"5 minuutin lomat ovat sopiva sekoitus kropan rentoutusta ja mielen virkistystä. Moniin muihin lyhyisiin meditaatiohin verrattuna pidän näissä etenkin lomaan liittyvistä taustaäänistä, kuten meren kohinasta, sateen rapinasta ja lintujen laulusta. Ne tukevat aidon lomakokemuksen tavoittamista. Nämä äänitteet ovat olleet minulle iso ilo ja apu!"  -Kati

"Viiden minuutin loma tuo uskomattoman fiiliksen päivään. Kiitollisuus jää päällimmäisenä mieleeni, ja tietynlainen selkeys sekä rentous. Kaisan ääntä voisi kuunnella loputtomiin ja äänite tuo täydellisen tauon arjen keskelle. Ihanaa kun tämän voi kuunnella missä ja milloin vain, ja uudelleen ja uudelleen. Suosittelen lämpimästi!" -MaijaOston jälkeen

Saat kurssista vahvistuksen, jonka jälkeen saat valita haluatko kaikki meditaatiot kerralla vai päivittäin. Materiaalia on yhteensä n. 2h (ladattavat mp3-tiedostot). Saat kaikki nauhoitteet omaksi ja voit hyötyä niistä kuuntelemalla niitä uudestaan ja uudestaan.

 

Miten Viiden minuutin loma toimii?

Tiesitkö, että mielikuvien voima on niin suuri, ettei alitajutamme tiedä ajattelemmeko, vai koemmeko. Alitajunta uskoo asioiden olevan totta, olivat ne sitten kuviteltuja tai todellisia.

Mieti vaikka pelkoa. Usein pelkäämme jotakin, minkä kuvittelemme todelliseksi. Kehomme hikoilee ja tärisee samalla tavalla kuin jos olisimme oikeassa vaarassa.

Sama pätee rentoutukseen. Jos kuvittelemme olevamme lomalla, alitajuntamme ei tiedä olemmeko oikeasti rannalla vai ruuhkabussissa. Tulos on silti sama – totaalinen lomafiilis ja rentoutus.
 

Mitä saat?

5 minuutin loma toimii siten, että saat viikon ajan jokaiselle viidelle arkipäivälle oman loman, eli ohjatun meditaationauhan. Voit kuunnella sen jo kotona ennen töihin lähtöä, tai junassa, bussissa tai aamulla työpaikallasi. Kunhan olet sellaisessa paikassa missä voit sulkea silmäsi, laittaa kuulokkeet korvillesi ja päästää mielikuvituksesi valloilleen (ei siis auton ratissa).
 

Miksi “viisi minuuttia?”

Viiden Minuutin Loma haluaa korostaa sitä, ettei rentoutumiseen ja hyvään oloon aina tarvita viikkokausien lomia tai retriittejä. Joskus pienikin aika riittää, etenkin kun se on säännöllistä.

Tuotteemme eivät siis aina kestä viisi minuuttia, vaan jotkut jopa yli kymmenen (whoaa!). Idea on kuitenkin sama – helppoa tehdä missä vaan, milloin vaan.


Mitä loma sisältää?

Viiden minuutin lomapaketti on viikon mittainen, ja sisältää materiaalia viikon jokaiselle arkipäivälle!
 

Ohjatut meditaationauhat sisältävät ääniä lomalta, rentouttavia harjoituksia, valmennuksellisia elementtejä, NLP (Neuro Linguistic Programming) elementtejä, visualisointia sekä joogassa käytettyjä hengitysharjoituksia. Kokonaisuus on suunniteltu antamaan sinulle mahdollisimman rennon kokemuksen jo muutamassa minuutissa!


Lomapaketin sisältö:

Aamumeditaatio x5
Aamumeditaatio on nimensä mukaan tarkoitettu kuunneltavaksi aamuisin, joko kotona, työmatkalla tai töissä ennen kun aloitat päiväsi. Mikään ei kuitenkaan estä sinua kuuntelemasta meditaatiota silloin, kun sinulle sopii. Aamumeditaatiot ovat n. 10 minuutin mittaisia, eivätkä vie paljon aikaasi. Mutta kun keskityt ja rauhoitut, saat itsesi rauhalliseen lomatunnelmaan näinkin lyhyessä ajassa!

Lomapaketti sisältää viisi erilaista ohjattua meditaatiota (5 x n. 10min).

Iltapäivän kävelymeditaatio x2
Kävelymeditaatio tarkoittaa ohjattua meditaatiota, joka on tarkoitettu kuunneltavaksi samalla kun kävelet ulkona. Siinä sinua ohjataan havainnoimaan eri asioita ympärilläsi, sekä keskittymään aisteihisi. Kävelymeditaatio on erittäin tehokas tapa rentoutua, saada keho liikkeelle ja päästää mieli vapaalle kesken työpäivän!

Lomapaketti sisältää kaksi kävelymeditaatiota (2 x n. 20min).
 

*** BONUS ***
Koska haluamme sinun rentoutuvan täysin, nyt myytävässä ‘Aamuaurinko‘ lomapaketissa on mukana myös BONUS nauhoite, joka on 30 minuutin pituinen ohjattu rentoutus. Nauha on tarkoitettu kuunneltavaksi kotona, ja se on parasta tehdä rennosti makuuasennossa. Voit kuunnella nauhan vaikka perjantai iltana päästäksesi mahdollisimman rennoin rantein viikonlopun viettoon.
 

Lomapaketti sisältää yhden ohjatun rentoutusmeditaation (n. 30min).

 

Miten hyödyt meditaatiosta?

Mitä jos voisit pysäyttää kiireen ja stressin hetkeksi?

Ehkä olet kokenut sellaisia päiviä, jolloin on aivan liikaa tekemistä, to-do lista on kasvanut pitkäksi ja mieli on hajanainen. Tuntuu, ettei mikään asia tule tehtyä oikein kunnolla.

Meditaatio on syvä rentoutustila, joka rauhoittaa mielen ja kehon. Se auttaa sinua pääsemään eroon stressistä ja kiireen tunteesta. Tulet huomaamaan, että meditaatiohetken jälkeen mieli on kirkkaampi ja työt hoituvat sujuvammin!

Ohjatun meditaation hyödyt
Viiden minuutin loma auttaa sinua ohjattuun meditaation, mikä on helppo tapa aloittaa meditaatioharjoitus. Sen sijaan, että istuisit yksin miettimässä mikseivät ajatukset jätä sinua rauhaan, voit laittaa kuulokkeet korvillesi ja antaa meidät viedä sinut rentoutuneisiin lomatunnelmiin jo muutamassa minuutissa!

Mielesi saa jotain, mihin keskittyä, voit kuunnella visualisointiharjoituksia ja rentoutua täysin.

 

Tässä vielä viisi hyvää syytä meditoida päivittäin:
 

1) Meditaatio parantaa muistia ja keskittymiskykyä – Meditaatiossa pyrimme keskittymään hengitykseen, tiettyihin kehon osiin tai ääniin ympärillämme. Kun keskitymme yhteen asiaan, ja harjoittelemme sitä, keskittymiskyky paranee myös meditaation ulkopuolella.

2) Meditaatio rauhoittaa – Meditoidessa löydämme yhteyden itseemme uudella tavalla. Kun suljemme ulkomaailman ärsykkeet pois, saamme uudelleen kiinni omasta äänestämme. Rauhoitumme, olemme tietoisempia siitä, mikä on meille elämässä hyödyllistä ja mihin suuntaan haluamme jatkaa. Kun suljemme ulkoiset ärsykkeet hetkeksi pois, mieli saa levätä ja palautua arjen kuormituksesta.

3) Meditaatio alentaa stressiä – Kun kehomme on stressitilassa, kun olemme huolestuneita tai ylikuormitettuja, sympaattinen hermosto on aktivoitunut. Se aiheuttaa kehossamme ‘taistele tai pakene‘ reaktion, mikä on pidemmän päälle haitallinen, sillä se vaikeuttaa nukkumista ja rentoutumista, mikä on terveen kehon edellytys! Kun meditoimme, edesautamme parasympaattisen hermoston aktivoitumista, mikä aiheuttaa kehossamme levollisen tilan, edesauttaen lepoa ja myös kunnollista ruoansulatusta (ns. rest & digest).

4) Meditaatio pitää meidät terveinä - Meditaation tuoma rentoutunut tila edesauttaa paremman immuniteetin rakentumista. Vähemmän flunssia ja sairauksia tälle talvelle, kiitos!

5) Meditaatio alentaa verenpainetta – Kun keho on rentoutuneessa tilassa, stressihormooneilla ei ole niin suurta vaikutusta kehoomme. Tämä pitää myös verenpaineen kurissa.

Aika paljon hyötyä muutamasta minuutista päivässä, vai mitä?

Mitä “haittaa” meditaatiosta voi olla?
Rauhoitut ja opit kuuntelemaan itseäsi ja ympäristöäsi paremmin, joten saatat olla pirteämpi kuin muut. Hyvin todennäköisesti olet keskittyneempi ja aurinkoisempi. Saatat hymyillä enemmän, ehkä jopa työmatkalla vesisateessa. Ärsyynnyt vähemmästä ja rakastat enemmän.
 

Kieli  

Suomi

 

Takuu

Digitaalisilla tuotteilla on 60 päivän tyytyväisyystakuu siitä asti, kun lähetämme ensimmäisen videon tai tuote on toimitettu. Jos et ole tyytyväinen 60 päivän aikana, niin saat maksamasi summan takaisin (ilmoitus tulee tehdä asiakaspalveluumme tiimi(at)uskallainnostua.fi) 

 

Valmennuksen tekijä

Kaisa Kapanen / Reconnect Finland Oy

 

Valmentaja tässä valmennuksessa

Kaisa Kapanen, LCF Life Coach, NLP Practitioner ja joogaohjaaja

 

Kysymyksiä

Meille on tärkeää, että löydät juuri sinulle sopivat valmennukset ja tapahtumat itsesi kehittämiseen. Voit aina kysyä meiltä mitä tahansa tapahtumiimme liityen.

Voit ottaa meihin yhteyttä tiimi(at)uskallainnostua.fi tai puhelimella 045 1145 866.

 

Viiden minuutin loman ohjaaja Kaisa Kapanen

Viiden minuutin lomalla sinua ohjaa LCF Life Coach, NLP Practitioner ja joogaohjaaja Kaisa Kapanen . Kaisa on entinen finanssialan konsultti ja nykyinen onnellinen lomalainen. "Taistelin seitsemän vuotta uraputkessa, ja etenkin viimeiset vuodet olin liian kiireinen, ärtynyt ja voin huonosti. Lopulta 'luovu tin' ja lähdin seuraamaan sydäntäni. Kouluttauduin Life Coach valmentajaksi H elsingissä sekä joogaopettajaksi Balilla, ja päätin että oman yrity kseni teemaksi muodostuisi hyvinvointi , sydämen seuraaminen ja kiireettömyys . Vaihdoin kiireen ja stressin tropiikin lämpöön. Kui tenkaan aina täydellinen elämänmuutos, työpaikan vaihtaminen tai loma ei vaa n ole mahdollista. Siksi halusin tuoda ratkaisun niihin hetkiin joita olen i tsekin liian usein kokenut: kun huomaa päivien olevan liian kiireisiä, kun keho tun tuu kireältä ja mieli väsyneeltä. Halusin tuoda helpotusta jota olisin it sekin aikoinani tarvinnut - pieniä lepohetkiä jotka laukaisevat stressin ja kii reen, ja rauhoittavat mielen viemällä sen hetkeksi täydelliselle lomalle. Toisin sanoen, haluan tuoda sinutkin tänne tropiiki n tuuliin, luoda sinulle rentouttavia hetkiä keskelle kiireisiä työp äiviä ja auttaa sinua olemaan tyynempi, rauhallisempi ja aurinkoisempi!" Ansaitset loman! - Kaisa

Näin asiakkaamme kertovat tästä tuotteesta

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

 
 

© 2007-2021 10times Oy / Uskalla Innostua | Kuparitie 16e, 00440 Helsinki | p. 045 1145 866 | tiimi(at)uskallainnostua.fi | Tietosuoja