< Takaisin listaukseen

Asenne äänikirja + kirja

18,00 € 25,00 (sis alv 10%)

ASENNE. Tämä kirja on todellinen avain menestykseen.

Saatavissa myös vain kirjana tai äänikirjana. Kun tilaat kummatkin kerralla, niin säästät ja voit aloittaa kirjan kuuntelun heti.

Paketin äänikirja on ladattava äänikirja .mp3-muodossa. Toistettavissa millä tahansa tietokoneella ja mp3-soittimella.

 


MÄÄRÄ
TOIMITUS

Lähetetään sinulle tai haluamaasi osoitteeseen kahdesti viikossa.

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Tuotekuvaus

Onko elämäsi menestys kiinni siitä mitä muut sanovat ja siitä miten asiat on mennyt tähän asti?


Kuuntele ensimmäinen viisi minuuttia tästä äänikirjana:

 

Ei ole samantekevää, että miten asennoidut asioihin ja miten käyttäydyt ihmisten parissa. Asenteesi voivat ratkaista, kuinka hyvin pärjäät elämässäsi. Asenteesi näkyy ihmissuhteissa, myynnissä, yrittämisessä, koulussa ja yleensäkin elämässä.
 

Kuuntele ja lue, mitä tämä kirja sisältää ja kokeile sen antamia ohjeita jokapäiväisessä elämässäsi. Huomaat kuinka paljon asenteesi vaikuttaa oikeasti ja näet millaiseksi elämäsi voi muuttua.
 

Sanomat asenteen merkityksestä ovat auttaneet lukuisia ihmisiä kehittämään itseään, liiketoimiaan ja elämäänsä. Nyt on sinun vuorosi ottaa tämä kirja käyttöösi ja kokea sen hyödyt elämässäsi.
 

ASENNE -kirjan alkuperäisteoksen kirjoittaja on tunnettu ja arvostettu yhdysvaltalainen kouluttaja ja puhuja, Earl Nightingale, joka itse eli erittäin menestyksekkään elämän.
 

Tämä klassinen kirja on vaikuttanut tuhansien ihmisten elämään muuttamalla heidän asennettaan ja siten myös heidän elämäänsä.

 

Kirjailija: Earl Nightingale
Äänikirja: Tiedostomuoto .mp3, kesto n. 3 tuntia. Jaettu 21 raitaan.

Kirja: pehmeäkantinen, 86 sivua


Kirja toimitetaan postissa ja äänikirja lähetetään latauslinkkinä sähköpostiisi heti vahvistetun oston jälkeen ja voit aloittaa kuuntelun heti.

 

Uskalla Innostua -tiimin Ilkka Koppelomäki suosittelee: "Erittäin helposti luettava teos, joka on muuttanut omaa ajatusmaailmaani paljon. Muutokset ovat tuoneet elämääni asioita, joihin en aikaisemmin uskonut. Tämä on ollut ja on edelleen yksi parhaista niistä lukemistani kirjoista, joilla todella on vaikutusta elämääni ja on osa syynä koko toimintamme alkamiseen."

 

Näin asiakkaamme kertovat tästä tuotteesta

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

 
 

© 2007-2021 10times Oy / Uskalla Innostua | Kuparitie 16e, 00440 Helsinki | p. 045 1145 866 | tiimi(at)uskallainnostua.fi | Tietosuoja